Stille tocht voor Jarell Reinders.

Stille tocht voor Jarell Reinders.

Dinsdagavond was er stille tocht georganiseerd ter nagedachtenis van Jarrell, slachtoffer van de steekpartij, vorige week in Almelo, wat plaatsvond aan de Sluitersveldsingel.

De familie zegt; “Zoals iedereen kan begrijpen is de afgelopen week voor ons erg ingrijpend en emotioneel geweest. Nog steeds kunnen wij het niet bevatten dat Jarell, onze vriend, zoon, broer en oom niet meer in ons midden is. Het is allemaal erg onwerkelijk.”

De stille tocht begon in het centrum van Almelo, waar zo’n 150 mensen deelnamen aan de stille tocht. Onder hen was ook burgemeester Arjen Gerritsen aanwezig.

Het is een initiatief van vrienden van Jarell, dat door de familie en zijn vriendin is omarmd: ze willen hem herdenken op een manier waarop dat bij hem past, laat een woordvoerder van de familie weten.