Lancering Young Professionals Almelo

Lancering Young Professionals Almelo

Vanaf 4 maart is het Young Professionals Almelo (YPA) netwerk een feit. Een netwerk van jonge talenten onder de 35 jaar, werkzaam bij een van de Ontdek Hightech Almelo bedrijven. Veelbelovende jonge werknemers van hoogstaande Almelose technologiebedrijven slaan de handen ineen om van elkaar te leren, elkaar te stimuleren en om met elkaar in verbinding te staan om gezamenlijk nieuwe kansen te zien voor het werken in Almelo.

Vanuit de stichting Ontdek Hightech Almelo (OHTA) ontstond Young Professionals Almelo. YPA verbindt jonge talenten die werken bij hightechbedrijven in Almelo. Het is een uniek netwerk, omdat ze nauw zijn verbonden met de OHTA-bedrijven en de gemeente Almelo. Daardoor krijgen leden de kans om binnen te kijken bij de bedrijven, kennis te delen en hun blikveld te verbreden. Daarnaast is het gezellig om met andere YPA’ers erop uit te trekken en Almelo vanuit een ander perspectief te leren kennen. De ambitie van de talenten is om verder te groeien. Je hebt als lid de mogelijkheid om zelf ideeën in te brengen en daarbij het programma vorm te geven. Dit betekent dat ze met het netwerk alle kanten op kunnen. Per jaar zijn er minstens 6 activiteiten. Op 4 maart is de lancering van het netwerk. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website: https://ontdekhightech.nl