Twee jubilarissen bij Thuisteam Twente

Twee jubilarissen bij Thuisteam Twente

Donderdagmiddag vierde Thuisteam Twente dat twee medewerkers 12½ jaar voor de organisatie werkzaam waren. Voor Wilma Goosselink was het op de kop af 12½ jaar, voor Roy Prins was het een uitgesteld jubileum vanwege de achterliggende coronaperiode.

De zorgorganisatie in de Almelose binnenstad bestaat dit jaar zelf 15 jaar en is biedt met een kleine 50 medewerkers zorg en ondersteuning bij het zelfstandig wonen aan ruim 120 cliënten in Almelo en omliggende plaatsen. Voor de één is dat wat hulp bij het regelen van praktische zaken, bij anderen kan er een complexe zorgvraag zijn waar begeleiding, huishoudelijke- en persoonlijk verzorging, verpleging en dagbesteding. Ook biedt Thuisteam Twente toezicht en 24/7 hulp op afroep in de nabijheid.