Aly Vos-Jurjens met pensioen

Na bijna 50 jaar heeft Aly Vos-Jurjens afgelopen donderdag afscheid genomen van de zorgwereld. Begin jaren zeventig startte ze in het Prinses Ireneziekenhuis met de inservice opleiding tot verpleegkundige. Na het ziekenhuis heeft Aly ook nog jaren gewerkt in de ouderenzorg. Als verpleegkundig begeleider heeft zij zich daarna ingezet voor mensen uit andere culturen en de laatste elf jaar was zij werkzaam bij Thuisteam Twente. Aly was een verpleegkundige van de oude stempel. De patiënt/cliënt stond bij haar altijd centraal en ze deed wat er gedaan moest worden. Niet zelden week ze daarbij af van de gebaande paden, maar altijd om het goede te bereiken voor de mensen. Na haar pensioen gaat Aly fulltime genieten van haar gezin, haar kinderen en haar kleinkinderen.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.