Met een gezellige bingo en bbq op Natuurlokaal de Stek bij het Nijreesbos

Met een gezellige bingo en bbq op Natuurlokaal de Stek bij het Nijreesbos hebben de bezoekers van Inloop aan de Aa en dagbestedingsprojecten ‘kledingbank de Inloop, ‘De volkstuintjes’ en het (voedsel-)bosproject ‘De Stek’ vrijdag de zomervakantie ingeluid.
Dit houdt niet in dat Inloop aan de Aa en de dagbestedingslocaties de komende weken gesloten zijn, want voor velen die meedoen geldt dat ze niet zomaar op vakantie kunnen. Voor de een is dat een financiële kwestie, bij een ander speelt een beperking mee die het op vakantie gaan lastig maakt.

Bij Inloop aan de Aa in de Almelose Schuttenstraat is iedereen, met en zonder beperking, elke werkdag van 9 tot 16 uur en op zaterdagmiddag van 12 tot 15 uur welkom om even binnen te lopen voor een praatje en een kop koffie/thee. “juist in deze tijd is het belangrijk dat er plekken zijn waar mensen terecht kunnen”, zegt Gert Mensink, bestuurder van Thuisteam Twente en initiatiefnemer van genoemde projecten.

Ook kledingbank de Inloop blijft zoveel mogelijk gewoon open en de dagbestedingsprojecten gaan ook gewoon door. “Voor veel bezoekers en deelnemers is structuur belangrijk en kun je niet zomaar de boel voor een paar weken vakantie dichtgooien”, aldus Gert Mensink.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.