Boerenprotest in Almelo.

Boerenprotest in Almelo.

 

Zo,n kleine 200 demonstranten waren vanmorgen rondom het gemeentehuis aanwezig, waaronder zo’n 35 boeren en verder vooral veel burgers. Een van de aanwezigen was Willem Engel bekend van de actiegroep viruswaarheid.

Burgemeester Arjen Gerritsen liet de manifestatie toe onder strenge voorwaarden. Zo mochten er niet meer dan 2 trekkers voor het stadhuis staan, was open vuur verboden en moest de manifestatie om 12.00 uur afgelopen zijn.

Enkele boeren wilden toch met hun trekker naar het gemeentehuis rijden maar werd door de aanwezige politie tegen gehouden.

De sfeer was verder gemoedelijk. De boeren deelden krentenbollen, kaas, plakjes worst en stamppot pakketten uit.

Fotoreportage door Roel Immink en www.twentsefotosite.nl

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.