200 kilometer in 4,5 dagen lopen en rollen voor het goede doel!

200 kilometer in 4,5 dagen lopen en rollen voor het goede doel!

Een afstand van 200 kilometer in 5 dagen lopen om geld op te halen voor het goede doel, voor de speelgoedbank, voor de kinderen in armoede! Deze ambitie hebben Adrian Oostlander en Joost Konijnenbelt.

Adrian is captain van de Dutch Beardos. Een club mannen met baarden die zich inzetten tegen kinderarmoede. Sinds 2 jaar ondersteunen de Dutch Beardos de Speelgoedbank. ‘de speelgoedbank is een deel van ons leven geworden, wij staan voor hun klaar en zij voor ons’ aldus Adrian. In een half jaar tijd heeft hij veel bereikt. Veel ellende gehad maar heeft het leven positief opgepakt. Hij is 63 kilo afgevallen, heeft een zware knie operatie gehad maar gaat door en blijft positief. Adrian houdt van een uitdaging en wil zijn grenzen verleggen.

Joost is vrijwilliger bij de Speelgoedbank. Zijn motivatie is dat hij zich wil inzetten voor kinderen in armoede, elk kind moet kunnen sporten en spelen. Joost weet als geen ander hoe het is om niet alles te kunnen en tegen muren aan te lopen. Sinds zijn 21-ste zit hij in een rolstoel, in de bloei van je leven en dan tegen muren aanlopen. Kinderen zitten in de bloei van hun ontwikkeling en lopen ook tegen muren aan. Joost wil hier een steentje aan bijdragen en verandering in aanbrengen.

Samen gaan de heren de uitdaging aan. Ze gaan een afstand van 200 kilometer wandelen in 4 en een halve dag. Het doel is minimaal 50 kilometer per dag te wandelen. Ze overnachten in een tent langs de route. Tussendoor worden checkpoints opgezet om even bij te komen en vooral heel veel support te ontvangen.

Op 24 februari 2023 om 14.30 uur starten de heren vanaf de Speelgoedbank in Almelo. Van daaruit wandelen ze naar Siebengewald en weer terug naar de Speelgoedbank. De verwachte aankomst in Almelo is dinsdag 28 februari 2023 rond de klok van 19.00 uur.

Fotografen Hans van Cronenberg en de Twentsefotosite

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.