Hair Award ‘Out of the Box’ met Mari van de Ven.

Hair Award ‘Out of the Box’ met Mari van de Ven.

Maandag 13 maart gingen studenten van de kappersopleidingen van ROC van Twente weer de strijd met elkaar aan in het jaarlijkse kappersevent, de Hair Award.

Dit jaar werken zij met het inspirerende thema ‘Out of the box’. Binnen het thema kunnen de studenten helemaal uitpakken en een totaalplaatje verzorgen van een themakapsel, make-up en kleding. Ze zijn uitgedaagd de grenzen van hun skills te verleggen en onvergetelijke creaties te maken.

Bij de voorbereidingen van de Hair Award zijn verschillende werkgevers uit de regionale kappersbranche betrokken. De kappers trainen veel met de medewerker/stagiairs om het perfecte kapsel in het thema ‘Out of the box’ te creëren. In de jury zitten verschillende kappers uit de regio.

Juryvoorzitter dit jaar is Mari van de Ven. Mari is de bekendste make up artist, hairstylist en kapper van Nederland. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. Het begon allemaal in een salon in Brabant. Hier startte Mari zijn droom. Hij wilde zijn creativiteit delen met heel de wereld.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.