Huis van Katoen en Nu

Stichting Huis van Katoen en Nu is een van de drie winnaars van de Vrijwilligersprijs Overijssel 2023  Drie keer scheepsrecht moeten ze bij het Huis van Katoen en Nu hebben gedacht. Want het goede nieuws was meteen op de FB-pagina van de vrijwilligersclub te lezen. Coördinator Gerard Hammink noemt de prijs een erkenning voor de groep van ruim 30 vrijwilligers die dagelijks een bijdrage levert aan de leefbaarheid van het centrum en bovendien de stad promoot. Aan Marktplein 35 worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd en exposities gehouden. ”Ons huis is het huis van initiatieven en verbinding. Het Huis van Katoen en Nu is zeer laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. De kachel brandt en de koffie staat altijd klaar.”

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.