Stadsprijs 2023 uitgereikt.

Stadsprijs 2023 uitgereikt.

Burgemeester Mirjam van ’t Veld heeft vrijdagmiddag in het stadhuis bekend gemaakt,

Wie zich de winnaar mag noemen van de stadsprijs 2023.

De commissie van de stadsprijs bestaat uit Kim Novak, Brian van Loo, Randy van Lingen, Niels Mulder en Joost Tiemersma vormen samen met voorzitter Marjolein Wessels de onafhankelijke commissie Stadsprijs.

1e Prijs Stadsboerderij Beeklust

Is de Stadsboerderij Beeklust. De stadsboerderij is een begrip in Almelo. Het is een gastvrije plek die voor jong en oud toegankelijk is en waar iedereen kan genieten van het buiten leven. Dat de boerderij gerund wordt door de Twentse Zorgcentra maakt het nog meer een plek voor iedereen.

Zij ontvangen een cheque van € 2000,=

2e Prijs Stichting Almelo events

Stichting Almelo events is organisator van een aantal grote evenementen die voor reuring in en rondom het centrum van Almelo zorgen. Hiermee trekt de organisatie volop mensen naar de stad en bieden ze inwoners en bezoekers een geweldige beleving. Dit alles gebeurt mede door de inzet van vele vrijwilligers. Het zijn de mensen van Almelo Events die met elkaar zorgen dat er in Almelo altijd wat te doen is.

Zij ontvangen een cheque van € 1000,=

3e Prijs Stichting Kunst Punt Almelo

Op 16 maart 2023 werd Stichting Kunst Punt Almelo opgericht. De stichting behartigt de belangen van beeldende kunstenaars in Almelo. Sinds begin dit jaar bevinden zij zich in de binnenstad aan de Grotestraat. Lokale kunstenaars kunnen hier hun werk exposeren en verkopen. Ruim 40 Almelose kunstenaars werken inmiddels samen in dit unieke initiatief.

Zij ontvangen een cheque van € 500,=.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.